<<< Inapoi la lista de rezultate  |  Cautare noua


LAZAR AUTO

tractari auto si camioane | program non-stop

Date Contact:

Adresa: Brasov

Localitate: Braşov

Judet: Brasov

Telefon: 0722.203.000 sau 0744.353.000

E-mail: office@lazarauto.ro

Website: www.lazarauto.ro

Persoana de contact: NON STOP

Despre Companie:

Am inceput activitatea de tractari auto in 1991, cu o vasta experienta de 37 de ani, in domeniul reparatilor auto ( mecanica, tinichigerie, vopsitorie, etc… ). Incercam sa ajutam toti conducatorii auto prin serviciile noastre cu ajutorul retelei nationale de asistenta rutiera si cu ajutorul partenerilor nostrii din toata tara. Am ales partenerii nostrii din cei mai seriosi, dotati cu echipamente corespunzatoare si selectati dupa criterii bine stabilite ca: seriozitate, punctualitate, etc…

Detinem o flota de autospecializate de la 5 pana la 26 de tone sarcina totala, 2 autospecializate dotate cu macara.

Deviza firmei este de a ajuta automobilistii practicand tarife reale, iar la noi nu exista nu, sau nu se poate. Toate problemele au o rezolvare iar noi o sa gasim tot timpul o solutie convenabila pentru ambele parti. Asiguram tractari auto NON STOP in toata tara pentru automobile cat si pentru camioane. Intermediem transporturi auto, marfuri generale si agabaritice. Preluam flote pentru care asiguram asistenta rutiera si servisare pe plan national.

Intermediem si reparatii auto, cazare, asistenta juridica, medicala, inchirieri auto cat si procurarea pieselor de schimb din depozite sau magazine prin partenerii nostrii. Avantajul oferit de noi prin intermediul partenerilor din toata tara este economia de timp. Cu ajutorul lor nu mai este nevoie sa asteptati deplasarea platformei de la o distanta foarte mare pentru ca unul din partenerii nostrii aflat la o distanta mult mai mica este tot timpul disponibil si dornic sa va stea la dispozitie.

 

PROGRAN DE LUCRU: NON STOP

Galerie Foto:Contacteaza Compania:

Nume

 

E-mail

   

Telefon

   

Mesaj